Koldūnai
€7.50
Tikri ukrainietiški rankų darbo naminiai virtiniai su mėsa, pagaminti iš natūralių, aukštos kokybės ingredientų LELEKO restorano virtuvėje. Kiekis – 500 g.
Description
500 g
Maistinė vertė 100g:
Energetinė vertė | 969 kJ/ 231 kcal |
Riebalai | 9,5 g |
iš kurių sočiųjų riebalų | 2,6 g |
Angliavandeniai | 25 g |
iš kurių cukrų | 0,3 g |
Baltymai | 11 g |
Druska | 0,77 g |
Sudedamosios dalys:
Tešla ~55% (kvietiniai miltai, vanduo, kiaušiniai, druska, rapsų aliejus)
Įdaras ~45% (kiauliena, vanduo, česnakas, druska, mairūnas, juodieji pipirai)
Paruošimo būdas:
Neatšildytus koldūnus sudėti į pasūdytą verdantį vandenį ir virti 7-10 minučių.
Laikyti -18˚C temperatūroje
Atšildžius pakartotinai neužšaldyti
Gamintojas: UAB Rezultatai (restoranas Leleko), Gedimino pr. 49, Vilnius, Lietuva.
Tel. Nr. užsakymams: +370 633 30437
www.leleko.lt