Virtiniai
€6.50
Tikri ukrainietiški rankų darbo naminiai virtiniai su grybų, mėsos ir bulvių įdaru, pagaminti iš natūralių, aukštos kokybės ingredientų LELEKO restorano virtuvėje. Kiekis – 500 g.
Description
500 g
Maistinė vertė 100g:
Energetinė vertė | 786 kJ/ 187 kcal |
Riebalai | 4,2 g |
iš kurių sočiųjų riebalų | 1,2 g |
Angliavandeniai | 31 g |
iš kurių cukrų | 1,5 g |
Baltymai | 6,0 g |
Druska | 1,00 g |
Sudedamosios dalys:
Tešla ~55% (kvietiniai miltai, rūgpienis, kiaušiniai, rapsų aliejus, druska, soda, cukrus)
Įdaras ~45% (bulvės, pievagrybiai, kiauliena, kepti svogūnai, kiaušiniai, kukurūzų krakmolas, krapai, džiovinti baravykai, druska, pipirai)
Paruošimo būdas:
Neatšildytus koldūnus sudėti į pasūdytą verdantį vandenį ir virti 7-10 minučių.
Laikyti -18˚C temperatūroje
Atšildžius pakartotinai neužšaldyti
Gamintojas: UAB Rezultatai (restoranas Leleko), Gedimino pr. 49, Vilnius, Lietuva.
Tel. Nr. užsakymams: +370 633 30437
www.leleko.lt